Array
(
  [type] => 2
  [message] => file_get_contents(https://graph.instagram.com/me/media?fields=id,permalink,media_type,media_url,username,timestamp,caption&access_token=IGQVJVWGZAOUkJ2UTRzQWpmeG5IV3NYZA3F1ZADZAiR3NRdjhYNTZAEVzNfZAnRNbVNjbE1Bc1lJM0k3MTRFUGI5dGt6UjB1QXRkWlN3ZAHF1NnpvV0NpSkFjcFdqSnEzVkJPVzI2VzZARX0p1VFM0Mkl4ZAFVZAMgZDZD&limit=4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request

  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/laudi-fashion.be/www/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 313
)
Laudi Fashion

shoppen anno 2021 is beleven.

LAUDI

Het is afspreken met je besties, dé ideale ontstresser of zelfs even een momentje pure “me-time”. Laudi verrast je via al je zintuigen. Een leuke mix  Belgische, Franse, Nederlandse Scandinavische & Italiaanse merken met daarnaast een ruim aanbod betaalbare collecties en dat alles in een hippe sfeer, elke dag opnieuw! Kom binnen voor een koffie, de nieuwste must have dress of voor vrijblijvend advies! Je blijft op de hoogte van de nieuwste trendy items in fashionland. Welkom in de wereld van Laudi! Uw multibrand boutique in fashion voor de modebewuste ambitieuze vrouwen met een eigen identiteit! 

Blog

Op zoek naar de nieuwste trends en modieuze details voor herfst winter 21? Dan ben je hier aan het goede adres. Scrollend door blog ontdek je de leukste top trends die vanaf de eerste herstdagen de straten zullen domineren.

Blijf up-to-date

Lookbook

Ontdek onze nieuwste looks

Inspireer jezelf

Webshop

Ontdek ons uitgebreid assortiment aan kledij, schoenen & accessoires. 24u per dag 7op7.

Koop nu online

Probeer onze unieke Feel good paskamers! De sfeer past zich aan aan gelegenheid: wens je casual, is het voor een party of try outs in de badkamer, het kan allemaal! Met een draai aan de switch verandert licht en klank. Deze hippe aanpak laat je voelen én zien hoe je op het moment zelf zal verschijnen op de receptie, het werk of party! Ben je geassisteerd door manlief dan kan hij in de bar terecht voor een koffie en op zaterdag voor een aperitief! In de zomer gaat het terras open! Zo ben jij het die beslist hoe lang je in de winkel vertoeft en vergeet hij de tijd ;-) Wist je dat 75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken? Laat je benevelen door onze geuren aangepast per seizoen. Wens je persoonlijk en professioneel advies staan Laurence, Barbara, Kiona & Sara je graag bij.

Laudi wil verrassen op alle mogelijke manieren. Nauwgezet volgen we elke trend in Fashionland. We bieden collecties aan gecombineerd met wekelijkse nieuwe items. Zowel ons interieur als kledij spelen in op een snel wijzigende sociale cultuur. We staan in voor vernieuwing maar blijven tegelijk trouw aan ons concept. Onze passie voor mode vertaalt zich in elk detail. Met je bezoek aan onze store bieden we u een totaalervaring via al je zintuigen. Laudi is een ambitieus team dat  tot het uiterste gaat om u te blijven verbazen!

Alix the label . A&L

Bibi Lou . 

Custommade.

Fabienne Chapot . Frnch .

Gestuz . G&Mila.

Heartmind.

Josh V.

Liv the label. Levete room

Mbym.

Quay. 

Rue de femme.

Rut & Circle.

Sofie schnoor. Silvian Heach. Suncoo. Selected Femme.

Tango. 

Wild by Aminapih

Notes du nord

And many many more ...

Array
(
  [type] => 8
  [message] => Trying to get property of non-object
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/laudi-fashion.be/www/templates_c/9bde79efbaddd6295d01ee7cb24541da9f5717f9.file.instagram.posts.tpl.php
  [line] => 28
)

HELLO NEW COLLECTION

Cosy knits, lovely dresses